Jayco RV Owners Forum
 


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-20-2018, 05:12 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Mar 2018
Location: Oakdale
Posts: 4
Jayco x213 bed slideout

I have a 2016 X213. I have been having problems with the bed slide. I have been breaking bolts off the shaft from the motor to the gears. I have lubed the seals, the rails, replaced the bolts with grade 8 hardness and stilll have the problem with the bolts, I donít over extend the motor when moving the bed in or out. Has anyone had this problem and if you had were you able to fix it and if you did how did you fix the problem. Iíve had it in to a dealers fix and they replaced the bolts and said that everything else was working.
Thanks
Lake Elmo Kid
Lake Elmo kid is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Jayco, Inc. or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT -6. The time now is 04:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2016 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.
×