Jayco RV Owners Forum
 


Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-29-2011, 08:49 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Location: Rancho Murieta, California
Posts: 22
Campgroung cable tv

I get a fuzzy picture using the Jayco cable connection.
When I hook the campground cable directly to the TV I get a great picture
Anyone have this condition??
__________________

safari97 is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2011, 09:13 PM   #2
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Huntsville, AL
Posts: 55
Is your antenna power amplifier on? If so that would cause a fuzzy picture.
__________________

__________________
2008 31.5FBHS Jayco Super lite 5th Wheel
2003 F350 SRW 6.0 PSD
jbhsv04 is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2011, 09:20 PM   #3
Senior Member
 
Terry's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Germantown, TN
Posts: 4,923
Hey Safari - welcome to the Jayco forum. If you get a chance, come on over to the new member forum and introduce yourself.

As JBHSV04 said - check your amp switch - it is usually located behind your main TV and looks like a cigarette lighter plug. There should be a red light and a black switch - just turn it off.
__________________
Terry
2009 Jayco 26BH
2004 Chevy Silverado 1500
2009 JayFlight Manual Library

Want to add a signature to your posts? --> Click Here
Terry is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2011, 09:23 PM   #4
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Location: Rancho Murieta, California
Posts: 22
Yes I tried that......also the batwing antenna on the roof gets a great picture
It must be the cable from the outside connection but I don't know how that cable gets to the TV outlet.....Does the rooftop and the Campground cable appear at the same jack
safari97 is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2011, 09:28 PM   #5
Senior Member
 
Terry's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Germantown, TN
Posts: 4,923
odd...generally - there are three connectors on that amp plate ---

- one from the antenna
- one from the external connector
- one to the bedroom connector

When you turn the amp off, it should take a signal from the outside external connector and pipe it through the trailer. If you have not used the external connector much - it might have some corrosion or rust in the connector. Try taking a small piece of wire and work it in and out of the external connector and clean it off a bit.
__________________
Terry
2009 Jayco 26BH
2004 Chevy Silverado 1500
2009 JayFlight Manual Library

Want to add a signature to your posts? --> Click Here
Terry is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia State Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 06:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2016 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.