Journey with Confidence RV GPS App RV Trip Planner RV LIFE Campground Reviews RV Maintenance Take a Speed Test Free 7 Day Trial ×
Jayco RV Owners Forum
 


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-16-2016, 05:20 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Feb 2015
Location: Lebanon
Posts: 20
Furrion Remote Codes

Trying to replace the factory Furrion remotes with a universal remote to hopefully have only one remote.
Anyone know the code numbers ?
I've got the 39" Furrion TV to pair but can not get the audio/DVD player to pair.
I'm using a basic 4 device universal remote that can also work with Roku streaming stick.
Any help would be appreciated, thank you.
MikeDE is offline   Reply With Quote
Old 06-25-2016, 03:47 PM   #2
Junior Member
 
Join Date: Jun 2016
Location: Anytown
Posts: 15
I just bought a Pinnacle and the Furrion TV is not recognized by Directv for the code. Same issue. Who makes this TV?
oriolehawaii is offline   Reply With Quote
Old 06-25-2016, 05:08 PM   #3
Senior Member
 
Wampuscat's Avatar
 
Join Date: Jun 2016
Location: Denham Springs
Posts: 190
Quote:
Originally Posted by MikeDE View Post
Trying to replace the factory Furrion remotes with a universal remote to hopefully have only one remote.
Anyone know the code numbers ?
I've got the 39" Furrion TV to pair but can not get the audio/DVD player to pair.
I'm using a basic 4 device universal remote that can also work with Roku streaming stick.
Any help would be appreciated, thank you.
Try this. Can't guarantee it will work but it's worth a try. I found this on another rv forum. (The official answer to the Furrion universal remote codes is to use the LG Codes they are the same)
Hope it works for both of you.
__________________
"Why the hell would you want to do a thing like that."


2017 Ram 3500 4x4 Dually 6.7L HO Turbo Diesel with Aisin Tranny
50 Gal. Transfer Flow Auxiliary Tank
2014 Ram 2500 6.7 Cummins (Sold)
2017 Pinnacle 36KPTS
Wampuscat is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2016, 01:41 PM   #4
Junior Member
 
Join Date: Jun 2016
Location: Anytown
Posts: 15
Still did not work. My DIRECTV showed 67 LG codes and did not recognize them.
oriolehawaii is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2016, 07:37 PM   #5
Senior Member
 
Wampuscat's Avatar
 
Join Date: Jun 2016
Location: Denham Springs
Posts: 190
Sorry to hear that code didn't work. I found one other from another forum. (hi there, I have found the code for the furrion tv which works and its 1868, the only downside is the mute button does not work.) If this one doesn't work the only alternative is to contact Furrion directly and see if thay can help you.
Best of luck.
__________________
"Why the hell would you want to do a thing like that."


2017 Ram 3500 4x4 Dually 6.7L HO Turbo Diesel with Aisin Tranny
50 Gal. Transfer Flow Auxiliary Tank
2014 Ram 2500 6.7 Cummins (Sold)
2017 Pinnacle 36KPTS
Wampuscat is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2016, 05:25 PM   #6
Junior Member
 
Join Date: Jul 2016
Location: Madison
Posts: 5
We Just got our new Dish Hopper with a wireless Joey. The new remotes work with the Furrion TV using the code 1868. And our mute button works fine.

Challenge finding someone who would help us get this installed in RV. Dish support was very little help. Finally found a mobile satellite dish installer that was also a Dish retailer. Had to pay some for the system and install but at least it all works.

We had the Trav'ler working with a different receiver but wanted to upgrade to rf remotes as the Northpoint RLBH377 doesn't have a good place for a receiver that you have to point at. Wireless Joey gives us a second rv with out coax running to it from the Hopper. And we can move it to any TV even outside.

Hopefully this info can help others.
Cookijar is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2016, 06:42 AM   #7
Senior Member
 
blujay40's Avatar
 
Join Date: May 2015
Location: Michigan
Posts: 940
Quote:
Originally Posted by Wampuscat View Post
Try this. Can't guarantee it will work but it's worth a try. I found this on another rv forum. (The official answer to the Furrion universal remote codes is to use the LG Codes they are the same)
Hope it works for both of you.
LG codes worked for me with our DirecTV Genie and C41w wireless mini.
__________________
2018 GMC Sierra 3500HD Denali 4WD LB SRW 6.6L Duramax
2017 Jayco Eagle 330RSTS
blujay40 is offline   Reply With Quote
Old 12-23-2016, 06:04 AM   #8
Junior Member
 
Join Date: Nov 2016
Location: Sierra Vista
Posts: 2
I found this to work for the Furrion TV when trying to program my dish remote 20.1 IR. Seems I was leaving out a step and so did Dish on their page. I followed these instructions. One press up on the remote and it operated the TV. Hit the the # button and voila.
https://www.cannonsatellitetv.com/bl...-with-no-code/
majordad0806 is offline   Reply With Quote
Old 11-22-2017, 02:04 PM   #9
Junior Member
 
Join Date: Jul 2017
Location: houston
Posts: 25
Here at Boomtown Biloxi and the RV park has a cable box. I just disconnected the A/B on my 2017. Put the input from box (Cable In) into B (the lower one) and hooked up the HDMI from box to TV. Went to TV and told it to read HDMI. When it came to needing a code the Cable One system remote recognizes the Furrion. I just need to control volume with the Furrion. Do not forget to turn the power on the box.

This is short term stay, so I can live with it. I realize this is late but hopefully it will help someone in the future.

Bill
__________________
Bill K.
'17 Whitehawk 29REKS
'13 Chevrolet 2500 6.0 gas
Location: chasing the thermometer
BILLYBOBTX is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2018, 12:49 PM   #10
Junior Member
 
Join Date: Jul 2018
Location: Porter
Posts: 1
Remote Codes Furrion TV

I programmed an Onn Universal Remote to a Furrion using Skyworth remote codes. I'm not sure why it worked but it did. For the Onn remote the code is 5194 or 5195, 5195 worked for me. I bet if you have a different Universal as long as you use Skyworth codes it will work. Someone post if they test that theory out.
michaelv is offline   Reply With Quote
Old 09-15-2018, 07:37 PM   #11
Junior Member
 
Join Date: Sep 2018
Location: Moxee
Posts: 1
I have directv with SD Dvr and RC-65. Remote code I use is 10030. Only thing is can’t change input with it.
DJL315 is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2018, 04:12 AM   #12
Senior Member
 
GraftonGuns's Avatar
 
Join Date: Nov 2016
Location: Grafton
Posts: 317
DJL You can call direct TV tech support. They should be able to give you the correct code.
__________________
2017 Jayco 27.5 RLTS
2016 Ford F-350 crew cab Lariat. 6.2 liter
GraftonGuns is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2019, 01:49 PM   #13
Junior Member
 
Join Date: Sep 2019
Location: Hilton head
Posts: 1
I did the LG tv instead of Furrion and LG code works on my furrion tv
Morgan6 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Jayco, Inc. or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT -6. The time now is 07:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2016 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.