Jayco RV Owners Forum
 


Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-23-2013, 10:50 AM   #1
Senior Member
 
Huntsvillian's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Ontario, Canada
Posts: 183
Outside Running Lights

Took the TT for a drive today to test the new WDH (special thanks to Rustic Eagle & Crabman!), my two rear lights for brakes, turn signals and running lights are working.....but my outside running lights that are near the roof on all four sides are not.

Am I right in saying that these are wired in a circuit that means if one bulb blows they all go out and that I have to check each one?

Cheers.
__________________

__________________
__________________________________________
2010 Starcraft Autumn Ridge 186BH
2012 Dodge Ram 1500 Sport, 5.7L Hemi, 3.92 axle.
Huntsvillian is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2013, 11:07 AM   #2
Senior Member
 
tnchuck100's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Sparta, TN
Posts: 1,174
No. They are NOT series connected. Each is a 12V bulb. If the tail lights are working I would suspect a loose connection where these light branch off from the tail light wiring. If ALL of these clearance lights are out I would locate the junction box where the TV cable is wired to.
__________________

__________________
Chuck - Sparta, TN
2012 Jay Flight 22FB, 2 x Honda EU2000i
2013 GMC Yukon XL Denali AWD

EDUCATION is what you get when you read the fine print.....
EXPERIENCE is what you get when you don't.
tnchuck100 is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2013, 11:27 AM   #3
Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 30
My guess would be that the wiring that goes to the upper lights is reversed. LED lights are polarity sensitive while the old style incandescent bulbs are not. It's hard to imagine that all the bulbs you put in are reversed but I would light them up and try reversing one with the power on. If it lights, then try the others if it doesn't, then there's an open wiring connection or a fuse.
__________________
2013 365 BHS Eagle Premier
2004 Dodge Ram 3500 Dually
Happy Jack is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2013, 11:35 AM   #4
Senior Member
 
Huntsvillian's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Ontario, Canada
Posts: 183
It was the fuse in the truck...........
__________________
__________________________________________
2010 Starcraft Autumn Ridge 186BH
2012 Dodge Ram 1500 Sport, 5.7L Hemi, 3.92 axle.
Huntsvillian is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia State Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 06:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2016 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.