Jayco RV Owners Forum
 


Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-08-2012, 03:22 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Jackson, Michigan
Posts: 19
Question Side mirror cameras

I have a 2011 Greyhawk 31DS with side cameras. I have not paid much attention to them because I would rather put my trust in the mirrors but I noticed when driving it the other day and signaling to turn right the camera showed what was on the drivers side and when signaling to turn left it shows what's on the passenger side. Would the wiring be crossed and mirrors hooked up backwards? If so is there an easy fix that I could do? Thanks in advance for any help.

Bob
__________________

cinbob is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2012, 06:40 AM   #2
Senior Member
 
TX_Arvee's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Pearland, TX
Posts: 514
Should be a simple swap behind the radio. Sounds like they swapped the signal wires. But, there may be a set up menu for this as well. Contact Jayco, talk to a guy named Vin. He can help you diagnose it and give you the specifics and diagrams for your model.
__________________

TX_Arvee is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2012, 07:18 AM   #3
Senior Member
 
Kave&Lucky's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Clinton, NC
Posts: 322
Quote:
Originally Posted by TX_Arvee View Post
Should be a simple swap behind the radio. Sounds like they swapped the signal wires. But, there may be a set up menu for this as well. Contact Jayco, talk to a guy named Vin. He can help you diagnose it and give you the specifics and diagrams for your model.
X2
__________________
Kettrell & Sharon
Greyhawk 31DS
Kave&Lucky is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2012, 09:00 AM   #4
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Jackson, Michigan
Posts: 19
I have dealt with a person named Vinh Le at Jayco before so I emailed him about the problem. Thanks for the help.

Bob
cinbob is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2012, 01:46 PM   #5
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Jackson, Michigan
Posts: 19
I have heard from Jayco and if anyone has this problem all you need to do is remove the panel directly below steering wheel. There is a controller module with connection marked 1,2 and 3. Connection 1 is for the rear camera and 2&3 are for the side cameras. Just switch connections 2&3 to solve the problem. I have delt with a person name Vinh Le in the motorized warranty dept at Jayco on several occasions and he has always extremely helpful and very prompt getting back with me.
cinbob is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia State Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 07:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2016 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.