Journey with Confidence RV GPS App RV Trip Planner RV LIFE Campground Reviews RV Maintenance Take a Speed Test Free 7 Day Trial ×
Jayco RV Owners Forum
 


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 10-21-2022, 04:20 PM   #1
Moe
Junior Member
 
Join Date: Apr 2021
Location: graham
Posts: 5
JBL Aura

I have a 2021 JAYCO 321rsts. Got to destination and there is no power at all to the JBL Aura wall mount.
Checked inline fuse behind panel. Cannot find any other bad fuses.
Moe is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2022, 06:49 PM   #2
Senior Member
 
Stan&Sharon's Avatar
 
Join Date: Apr 2021
Location: New Hampshire
Posts: 704
Hi Moe, I notice you have not received any replies. Until you find a resolution, try out the forum's advanced search because just I found posts from people who have had this similar problem. The search phrase I used was "radio not working". When you do resolve this, please post what fixed it.
__________________
2022 Eagle 321RSTS w/Overlander II Solar Package
2024 GMC Sierra Denali 3500HD L8T Gas SWD
PullRite #4452 OE Adapter & #2700 SuperGlide Hitch
Stan&Sharon is offline   Reply With Quote
Old 10-22-2022, 05:31 AM   #3
Senior Member
 
Stan&Sharon's Avatar
 
Join Date: Apr 2021
Location: New Hampshire
Posts: 704
I've attached the owner's manual for the radio. I noticed someone previously used the 'reset' button to fix this. In case you've been looking and could not find the reset button, it is within the audio-out plug on the front. Have you found the fix yet?
Attached Files
File Type: pdf JBL - Radio Model Aura Owner's Manual.pdf (3.21 MB, 4 views)
__________________
2022 Eagle 321RSTS w/Overlander II Solar Package
2024 GMC Sierra Denali 3500HD L8T Gas SWD
PullRite #4452 OE Adapter & #2700 SuperGlide Hitch
Stan&Sharon is offline   Reply With Quote
Old 10-22-2022, 09:08 AM   #4
Moe
Junior Member
 
Join Date: Apr 2021
Location: graham
Posts: 5
Thank you for your input. No fix yet. Appears that I have no power going to the unit at all.
Moe is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2022, 05:24 AM   #5
Senior Member
 
Join Date: Nov 2021
Location: Kansas
Posts: 403
Quote:
Originally Posted by Moe View Post
Thank you for your input. No fix yet. Appears that I have no power going to the unit at all.
Our daughter and SIL have another brand of 5er, and they have the same thing. They are currently getting it fixed under warranty, and I don't know what the end issue will be.

However, in their case, they DID have power to the unit, the unit just didn't work, so there's something internally hosed in the unit.

Have you checked with a mulitmeter, or a test light to verify that you actually have power into the back of the radio?
__________________
2021 Jayco 37 MDQS
2020 Chevy SRW 3500HD Duramax/Allison High Country
cadman_ks is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Jayco, Inc. or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT -6. The time now is 07:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2016 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.