Jayco RV Owners Forum
 


Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-28-2016, 08:49 PM   #31
Senior Member
 
Robbbyr's Avatar
 
Join Date: Dec 2014
Location: Akron
Posts: 1,340
There obviously is an issue with the valves.

There should not be flow through the bypass line, cold should flow into the heater at the bottom, hot should come out of the heater through the upper line to the hot taps.
__________________

__________________
Rob R.
Akron, OH
2014 Seneca 37TS
Toads: 2014 Ford Explorer Sport or 2013 Ford Focus ST
Robbbyr is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2016, 08:50 PM   #32
Senior Member
 
Join Date: Apr 2015
Location: winnipeg
Posts: 255
The valve leaving the hot water tank is open?
__________________

__________________
2015 29QBS
2015 Sierra 2500 6.0l
2009 Silverado (gone and missed!)
canadiankid is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2016, 08:51 PM   #33
Member
 
Join Date: Apr 2016
Location: Port huron
Posts: 30
I turned the bypass value so it's across the lines and no water went thru. I still can't figure out why there is no hot water, I have the pump on and the heater switch on.
Michelemar is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2016, 08:55 PM   #34
Senior Member
 
Robbbyr's Avatar
 
Join Date: Dec 2014
Location: Akron
Posts: 1,340
With the bypass valve closed (across the line) does water still flow out of the hot taps?

If not Canadiankid's thought that the hot water out valve (at the heater) must be closed.

But if water still flows with the bypass closed and hot water valve closed you have some sort of bigger plumbing problem.

Did it ever work correctly, or is this the first outing?
__________________
Rob R.
Akron, OH
2014 Seneca 37TS
Toads: 2014 Ford Explorer Sport or 2013 Ford Focus ST
Robbbyr is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2016, 08:57 PM   #35
Member
 
Join Date: Apr 2016
Location: Port huron
Posts: 30
It's brand new, where is the hot water out valve located per my picture
Michelemar is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2016, 08:59 PM   #36
Senior Member
 
Robbbyr's Avatar
 
Join Date: Dec 2014
Location: Akron
Posts: 1,340
No picture came through.
__________________
Rob R.
Akron, OH
2014 Seneca 37TS
Toads: 2014 Ford Explorer Sport or 2013 Ford Focus ST
Robbbyr is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2016, 09:06 PM   #37
Member
 
Join Date: Apr 2016
Location: Port huron
Posts: 30
Not sure I guess how to send one
Michelemar is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2016, 09:10 PM   #38
Senior Member
 
Robbbyr's Avatar
 
Join Date: Dec 2014
Location: Akron
Posts: 1,340
In a reply message you should see a paper clip, that opens a new window where you can choose a file saved on the computer to attach. After choosing the file you then have to hit the "upload" button. Then if you "preview" the post you should see the picture. If good then "submit" the post.
__________________
Rob R.
Akron, OH
2014 Seneca 37TS
Toads: 2014 Ford Explorer Sport or 2013 Ford Focus ST
Robbbyr is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2016, 09:18 PM   #39
Member
 
Join Date: Apr 2016
Location: Port huron
Posts: 30
Click image for larger version

Name:	image.jpg
Views:	33
Size:	84.7 KB
ID:	23627
Michelemar is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2016, 09:23 PM   #40
Member
 
Join Date: Apr 2016
Location: Port huron
Posts: 30
Here it is
Attached Thumbnails
image.jpg  
__________________

Michelemar is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia State Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 04:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2016 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.