Jayco RV Owners Forum
 


Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-05-2015, 08:30 PM   #21
Senior Member
 
Join Date: Dec 2014
Location: Tekamah
Posts: 103
Quote:
Originally Posted by Tunce the traveler View Post
Did you take the outlet off and check the wires and the outlet itself?
I took down the gfci just to check... all good there. My suspicion is that the wires meet at the outside outlet as its in the "middle". I shot an inquiry to jayco asking for a wiring diagram.

I plan to take out the external in the light and hopefully warmth.
__________________

Pegsmi98 is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2015, 08:34 PM   #22
Site Team
 
norty1's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Charleston, SC
Posts: 12,031
I have been told that Jayco will not send a wiring diagram on a rig in warranty.

Another thought, the GFCI could have gone bad. Easy to verify continuity from the back of the GFCI to your bad outlets, after removing power from the rig.
I had one go bad and now carry a spare.
__________________

__________________
Moderator
2011 351RLTS Eagle, Mor/Ryde suspension & pin box
06 F350 Lariat PSD, SRW, LB, CC, EGR delete kit, 16K DrawTite hitch, Timbrens, TST TPMS

Can't find what you're looking on JOF? Try:Jayco Owners Forum Custom Google Search
"It's easier to fool people than to convince them that they have been fooled." - Mark Twain
norty1 is online now   Reply With Quote
Old 03-05-2015, 08:38 PM   #23
Senior Member
 
Join Date: Jan 2014
Location: Aurora CO
Posts: 2,336
How about a switch. I had an outlet in my camper that was switched. Took me forever to figure it out. Any unknown switches ?
__________________
Jim & Kim from Colorado

2014 Eagle 30.5 RLS
2015 Dodge 3500HD SRW 6.7L
Click on my profile for Mods and notes
Jmooney is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2015, 08:44 PM   #24
Senior Member
 
Join Date: Dec 2014
Location: Tekamah
Posts: 103
Quote:
Originally Posted by norty1 View Post
I have been told that Jayco will not send a wiring diagram on a rig in warranty.

Another thought, the GFCI could have gone bad. Easy to verify continuity from the back of the GFCI to your bad outlets, after removing power from the rig.
I had one go bad and now carry a spare.
It may be but would be strange that every other outlet is working. Front and back, now would also be weird that just the 3 outlets would be on one side or leg of the outlet.
Pegsmi98 is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2015, 08:45 PM   #25
Senior Member
 
Join Date: Dec 2014
Location: Tekamah
Posts: 103
Quote:
Originally Posted by Jmooney View Post
How about a switch. I had an outlet in my camper that was switched. Took me forever to figure it out. Any unknown switches ?
This would be awesome. Lol I have looked and tried several switches.
Pegsmi98 is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2015, 08:56 PM   #26
Senior Member
 
Clayton4971's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Location: Michigan
Posts: 353
I have found that a lot of the GFIC plugs are hard to reset you can push in with your finger and it looks good but its not use a small blunt object and push in firmly worth a try ?
Clayton4971 is online now   Reply With Quote
Old 03-05-2015, 08:58 PM   #27
Senior Member
 
Join Date: Dec 2014
Location: Tekamah
Posts: 103
Quote:
Originally Posted by Clayton4971 View Post
I have found that a lot of the GFIC plugs are hard to reset you can push in with your finger and it looks good but its not use a small blunt object and push in firmly worth a try ?
I can test back and forth just fine on and off...
Pegsmi98 is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2015, 08:59 PM   #28
Senior Member
 
Clayton4971's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Location: Michigan
Posts: 353
Please keep us updated on your progress and good luck !
Clayton4971 is online now   Reply With Quote
Old 03-05-2015, 09:03 PM   #29
Senior Member
 
Join Date: Dec 2014
Location: Tekamah
Posts: 103
Quote:
Originally Posted by Clayton4971 View Post
Please keep us updated on your progress and good luck !
Absolutely.
Pegsmi98 is offline   Reply With Quote
Old 03-05-2015, 09:07 PM   #30
Senior Member
 
Paintinfool3's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: Fort Wayne
Posts: 1,272
well I don't know but ours has a washer dryer prep behind a false wall in the front closet and there is a plug in there I would assume would have to be gfci could be wrong but I don't have the camper here right now to check it.
__________________

__________________
2011 F250 King Ranch Crew Cab Diesel , 2015 Jayco Eagle 338 rets
Paintinfool3 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Virginia State Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 08:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2016 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.